Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Le-au luat bilet dus spre Liga 2! Botoșănenii condamnă Timişoara la retrogradare şi încing lupta pentru Europa

Le-au luat bilet dus spre Liga 2! Botoșănenii condamnă Timişoara la retrogradare şi încing lupta pentru Europa

Categorie : Sport

Echipa FC Botoşani a învins, duminică seara, în deplasare, cu scorul de 4-1, formaţia ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a 12-a din play-out, iar echipa antrenată de Petre Grigoraş se află la cinci puncte de locul de baraj, ocupat de FC Voluntari.

Au marcat: Doman 14'/ Bordeianu 9', Fulop 33', Cabrera 36', Ivanovici 49'.

După acest rezultat, ACS Poli Timişoara rămâne cu 20 de puncte şi se află la cinci puncte de locul de baraj ocupat de FC Voluntari, cu două etape înainte de finalul play-out-ului, în timp ce FC Botoşani a acumulat 34 de puncte, fiind la două puncte de liderul CS U Craiova şi la un punct de adversara din etapa viitoare, CSMS Iaşi. ACS Poli Timişoara a jucat mai mult de o repriză cu un om în minus, după eliminarea lui Jenkins.
 
ACS Poli Timişoara: Smaranda - Melinte, Cânu, Torres, D. Popescu - Jenkins - Bărbuţ (Elek 60'), Javi Hernandez (Suarez 80'), Doman (Croitoru 60') - Nimely, Goga. Antrenor: Petre Grigoraş.

FC Botoşani: Iliev - Dimitrov, Ngadeu, Ichim, Muşat (Patache 74') - Vaşvari (Cucu 60'), Bordeianu - Ivanovici, Cabrera, Fulop (Bujor 67') - Matulevicius. Antrenor: Leo Grozavu.

Confruntarea dintre ACS Poli Timişoara şi FC Botoşani pune punct etapei a 12-a din play-out. Cu o victorie în acest meci, gazdele se pot apropia la doar două puncte de FC Voluntari, echipă aflată pe loc de baraj. Bănăţenii nu mai nicio şansă de a scăpa direct de retrogradare.

FC Botoşani este scăpată de orice emoţie din acest punct de vedere şi speră la un loc de cupe de europene. Este totuşi foarte greu pentru moldoveni să ajungă pe prima poziţie în clasamentul play-out-ului.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani