Laurențiu Reghecampf. Anunț bombă în privința Naționalei după victoria cu FC Botoşani

Laurențiu Reghecampf. Anunț bombă în privința Naționalei după victoria cu FC Botoşani

Tehnicianul formaţiei Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, luni seară, după victoria din partida cu FC Botoşani, scor 4-0, că se bucură că jucătorii săi au o atitudine bună şi sunt responsabili, iar echipa creşte de la meci la meci.

„A fost un meci bun, ne continuăm traseul. Mă bucur că jucătorii au avut o atitudine bună, chiar dacă veneau după 5-2 cu Dinamo. Sunt dezamăgit că Tănase a primit un galben când eu am văzut că a fost fault împotriva lui. Mă bucur că jucătorii sunt responsabili, iar echipa creşte de la meci la meci", a spus Reghecampf.

El a precizat că mai are un an de contract cu Steaua şi va rămâne la gruparea bucureşteană. "Eu vreau să antrenez Steaua şi sunt mândru de asta. Pentru mine va fi un lucru normal să antrenez şi echipa naţională şi Steaua în acelaşi timp", a a mai afirmat Reghecampf.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa FC Botoşani, în ultimul meci al etapei a XXV-a a Ligii I. Golurile au fost marcate de Adi Popa '12, Piovaccari '54, Pîrvulescu '65 şi Tănase '68.

În minutul 60, de la FC Botoşani a fost eliminat Ivanovs, după ce a primit al doilea cartonaş galben, iar în minutul 85 a fost eliminat Pintilii de la Steaua, tot după al doilea galben.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.