Laurenţiu Reghecamf: FC Botoşani merită să rămână în liga I - VIDEO

Laurenţiu Reghecamf: FC Botoşani merită să rămână în liga I - VIDEO

Antrenorul Stelei a felicitat formaţia locală  pentru meciul prestat duminică după-amiază, dar şi proprii jucători. Laurenţiu Reghecamf a fost impresionat şi de supriza pregătită de organizatorii de la Botoşani, care i-au oferit un buchet de flori cu ocazia zilei sale de naştere.

”Trebuie să felicit şi echipa din Botoşani, publicul, oamenii de aici pentru atmosfera pe care au creat-o şi bineînţeles pentru jocul practicat de echipa din Botoşani. Pentru noi este important că am câştigat acest meci deoarece am jucat cu o echipă care se afla în faţa noastră în clasament”, a declarat tehnicianul Stelei, citat de botosaninews.

Antrenorul campioanei a mai adăugat că nu multe echipe vor câştiga la Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.