La un pas de tragedie. Autocarul în care se aflau jucătorii şi staff-ul Vasluiului s-a ciocnit cu un camion

La un pas de tragedie. Autocarul în care se aflau jucătorii şi staff-ul Vasluiului s-a ciocnit cu un camion

Vasluienii sunt urmăriţi de ghinion. Gruparea moldavă ocupă ultimul loc în clasament, dar nu sunt ocrotiţi de "zeiţa Fortuna" nici în afara terenului. Pe drumul de întoarcere de la Braşov, acolo unde au pierdut contra Coronei, autocarul în care se aflau Sânmărtean&Co a fost implicat într-un accident rutier.

Jucătorii şi oficialii Vasluiului au fost la un pas de dezastru astăzi, când autorcarul care îi transporta de la Braşov s-a ciocnit de un camion de lemne. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, însă sperietura a fost una mare, mai ales pentru pasagerii aflaţi în faţă.

Concret, în apropiere de Bârlad autocarul grupării moldave a încercat să depăşească un camion, moment în care şoferul acestuia a făcut brusc stânga, fără semnal şi fără să se asigure. Coliziunea a fost una puternică, atât autocarul cât şi camionul ieşind extrem de şifonate din ciocnirea violentă. Integral pe prosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.