Istvan Fulop: „Lumea trebuie să vină la stadion, pentru că tot pentru FC Botoşani jucăm, chiar dacă acum suntem jos în clasament”

Istvan Fulop: „Lumea trebuie să vină la stadion, pentru că tot pentru FC Botoşani jucăm, chiar dacă acum suntem jos în clasament”

Atacantul FC Botoşani, Istvan Fulop a declarat că se aşteaptă la un meci foarte greu miercuri pe „Municipal” cu Petrolul Ploieşti.

Cu toate acestea, elevul lui Cristi Pustai nici nu concepe ca gruparea locală să nu obţină toate cele trei puncte puse în joc în acestă partidă.

„Văd un meci foarte greu, pentru ca Petrolul este într-o formă destul de bună în ultimul timp, dar trebuie să luăm cele trei puncte cu orice preţ. Sunt foarte importante cele trei puncte, pentru moral, pentru noi. Trebuie să le obţinem neapărat. Putem învinge orice echipă, numai că nu prea am reuşit să câştigăm în ultimul timp, dar forţă avem. Jucăm acasă şi eu spun că pornim cu prima şansă. Sper să trecem peste situaţia asta cât mai repede şi să legăm două-trei victorii, pentru a avea un moral mai bun. Lumea trebuie să vină la stadion, pentru că tot pentru FC Botoşani jucăm, chiar dacă acum suntem jos în clasament”, a declarat Istvan Fulop.

Stirea anterioara

Prefectul judeţului apreciază lucrările de modernizare de la centrul social din Flămânzi - FOTO

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.