Înfrângere suferită de FC Botoșani în ultimul amical din Austria, după cinci victorii consecutive

Înfrângere suferită de FC Botoșani în ultimul amical din Austria, după cinci victorii consecutive

După cinci victorii consecutive FC Botoşani a încheiat cantonamentul din Austria cu un amical de lux, împotriva formaţiei Dinamo Kiev. Echipa botoşăneană a pierdut jocul cu scorul de 3-0, ucrainenii punctând în minutele 6 și 8 prin Belenda stabilind și scorul la pauză, iar în minutul 90 Vladislav Kalitvintsev a punctat pentru 3-0.

FC Botoșani: D. Lazăr - Homei, Tincu, Ngadeu-Ngadju, Atudorei (46 Acsinte) - Bordeianu (46 Ianc), Vașvari, Codoban (46 Croitoru) - P. Ivanovici, Batin (60 Cârjan), Rasid (60 Svichi)

Dinamo Kiev: Koval – Daniel Silva, Vida, Dragovic, Makarenko – Gusev, Younes Belhanda, Bezus,  Sergey – Andriy Yarmolenko, Kravets.

În meciul de duminică, 13 iulie 2014, FC Botoșani a întâlnit KF Teuta din prima ligă a Albaniei, de la ora 17:00. Formația botoșăneana a învins cu scorul de 6-0 golurile fiind marcate de Istvan Fulop (min 53, min 75, min 83 si min 90), de patru ori și câte unul Sebastian Ianc  (min 41) și Cristian Danci (min 44).

Meciurile amicale disputate de FC Botoșani în această vară:

FC Tiraspol (Moldova) – FC Botosani…3-1 (0-1)

Ceahlaul Piatra Neamt – FC Botosani…1-2 (0-1)

FC Botosani – Neftci Baku (Azerbaidjan)…3-0 (1-0)

FC Botosani – FC Zestafoni (Georgia)…3-1 (3-1)

FC Botosani – Dinamo Dresda (Germania 3)…5-3 (2-2)

FC Botosani – FK Pribram (Liga 1, Cehia)…2-0 (1-0)

FC Botosani – Teuta Durres (Liga 1, Albania)…6-0 (2-0)

FC Botosani – Dinamo Kiev (Ucraina)… 0-3 (0-2)

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Amenzi de 9.000 de lei, aplicate pentru apelare nejustificată sau abuzivă a numărului de urgență 112

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.