Înfrângere la limită suferită de FCM Dorohoi în deplasarea de la CS Aerostar Bacău

Înfrângere la limită suferită de FCM Dorohoi în deplasarea de la CS Aerostar Bacău

FCM Dorohoi a fost învinsă la limită de CS Aerostar Bacău, de pe terenul căreia spera să obțină toate cele trei puncte.

Vineri, 15 noiembrie 2013, s-a disputat cea de-a XIII-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a etapă în care, FCM Dorohoi i-a întâlnit pe cei de la CS Aerostar Bacău într-un meci disputat de la ora 14:00 pe stadionul „Aerostar” din Bacău.

Meciul a debutat destul de echilibrat ambele echipe având o posesie bună la centrul terenului. Gazdele au reușit să obțină un corner în minutul 17, corner din execuția căruia a venit centrarea perfectă din care aceștia au reușit să deschidă scorul. FCM Dorohoi încercat să forțeze și au replicat în minutul 28 prin Homneac care a reușit să restabilească egalitatea. Dorohoienii au mai avut câteva ocazii la poarta gazdelor însă, încheiate fără succes. Scorul la pauză a fost 1-1.

Repriza a doua a început la fel de echilibrată ca și prima, numai că de această dată, ocaziile de poartă au lipsit cu desăvârșire. Prima ocazie mai notabilă a venit în minutul 70 când FCM Dorohoi trecut pe lângă șansa de a prelua conducerea pe tabela de marcaj după ce Grumezescu a ratat din câțiva metri. Ocazia s-a răzbunat în minutul 89 când Boghian de la Aerostar a reușit să înscrie cu o lovitură de cap după o centrare perfectă venită din executarea unui corner. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.