Început de 2014 cu stângul în Liga 1 pentru FC Botoșani. Vezi ce a declarat Leo Grozavu!

Început de 2014 cu stângul în Liga 1 pentru FC Botoșani. Vezi ce a declarat Leo Grozavu!

FC Botoșani a pierdut partida din această seară, scor 1-0, în fața celor de la Săgeata Năvodari. Unicul gol al meciului a fost reușit de atacantul Jose Emilio Guerra în minutul 29, cu un lob de la aproximativ 18 metri, după o pasă primită de la Johnson.

Tehnicianul echipei FC Botoşani s-a bazat în mare parte pe jucătorii care au evoluat şi în turul campionatului iar evoluţia ro-alb-albaştrilor nu a fost pe măsura aşteptărilor.

„Prin prisma rezultatului este un început de retur care nu ne-a fost favorabil. Sub aspectul jocului nici nu meritam să câştigăm pentru că am avut o primă repriză foarte slabă. În a doua repriză sigur că am ieşit mai curajoşi şi am avut mai multă posesie dar până la final victoria a fost a Săgeţii. E devreme să vorbim, este doar primul joc din retur, s-au făcut modificări în iarnă, astea cer timp, sigur nu e o scuză, am încercat cu tot ce avem la dispoziţie să facem cea mai bună echipă. Dar din păcate nu am avut o prestaţie care să mulţumească şi nici măcar să avem pretenţia unui rezultat favorabil.

Am adus nişte jucători, unii dintre ei nu au putut să evolueze din cauza unor probleme de legitimare, ceilalţi sau o parte dintre ei sunt încă în urmă cu pregătirea. De la început am ştiut la ce ne angajăm. Nici cu un alt rezultat astăzi nu scăpam de emoţii. Returul este abia la început. Ştim că avem mult de muncă. Ştim că într-un timp cât mai scurt trebuie să ne schimbăm atitudinea. Nu am avut cea mai bună atitudine. Va fi un retur de foc. Suntem ai multe echipe angrenate în această luptă de salvare de la retrogradare. Sperăm să arătăm mai bine la jocul următor. E nevoie de puţin timp pentru a alinia cea mai bună formulă. Ne aşteaptă un meci dificil cu FC Braşov dar sunt convins că jucătorii vor face totul pentru a câştiga”, a declarat Leo Grozavu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.