Ianis Hagi: „Vrem să ne calificăm!”. Promisiunea că România se va bate de la egal la egal cu orice echipă la EURO 2024

Ianis Hagi: „Vrem să ne calificăm!”. Promisiunea că România se va bate de la egal la egal cu orice echipă la EURO 2024

Ianis Hagi, Răzvan Marin și Nicușor Stanciu, componenți ai naționalei României, au vorbit despre șansele reprezentativei „tricolore” la EURO 2024.

Ianis Hagi spune că tricolorii se vor lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă. “Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici şi-a câştigat dreptul prin muncă!”, a adăugat el.

Răzvan Marin a declarat că lupta în grupă va fi strânsă. “O grupă bună, o grupă echilibrată, chiar dacă Belgia pleacă favorită, dar cu siguranţă va fi o luptă strânsă. Îmi doresc să dăm totul pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie, aşa cum am facut-o în preliminarii, iar la finalul celor trei meciuri să ne calificăm mai departe! Hai, ROMÂNIA!”

„Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. La începutul tragerii mi-aş fi dorit să avem o grupă cu Portugalia şi Italia, n-am jucat niciodată împotriva lor. Suntem conştienţi unde suntem, suntem conştienţi că prin forţa grupului am reuşit să obţinem această calificare, de pe primul loc în grupă, şi ne dorim mult mai mult. Vrem să trecem de faza grupelor!”, a spus Nicușor Stanciu pentru frf.ro, potrivit News.ro.

Sursa: Pro TV

Stirea anterioara

Măsuri drastice luate de Cancelaria Sfântului Sinod împotriva corupției din sânul BOR

Stirea Urmatoare

PSD-iștii și-au depus candidaturile la Consiliul Județean. Vezi lista completă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.