FCM Dorohoi: Victoria mult aşteptată s-a concretizat la Râmnicu Sărat

FCM Dorohoi: Victoria mult aşteptată s-a concretizat la Râmnicu Sărat

După o înfrângere şi două egaluri, dorohoienii au răzbunat marţi, 3 aprilie, meciul pierdut de pe teren propriu cu CSM Ramnicu Sarat scor 1-3, suferit în turul campionatului.

FCM Dorohoi a învins marţi după amiază, în deplasare la Râmnicu Sărat, pe CSM Râmnicu Sărat cu scorul de 2-0. La pauză scorul a fost alb (0-0), meciul fiind echilibrat.

Cele două goluri care au adus victoria dorohoienilor au venit în în minutul 61 prin Boroştean şi în minutul 90, prin Orăşanu. Pe parcursul celor 90 de minute, FCM Dorohoi a ratat mai multe ocazii bune care puteau majora simţitor avantajul.

„Astăzi putea fi o victorie mult mai clară, echipa a început totuşi să se mişte cât de cât, însă mai este multă treabă. Pentru viitor mă gândesc la mai mute schimbări şi modificări pentru ca treaba să mergă foarte bine la echipă. Deocamdată este bine că treburile au început sa se mişte şi totuşi sper că la Paşcani, în prima etapă, a fost un accident. În etapa următoare, disputată pe teren propriu, jucătorii nu au altă soluţie decât victoria.”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sfânta şi Marea Joi din Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.