FCM Dorohoi va debuta sâmbătă în Liga a II-a împotriva celor de la Unirea Slobozia

FCM Dorohoi va debuta sâmbătă în Liga a II-a împotriva celor de la Unirea Slobozia

FCM Dorohoi va debuta în Liga a II-a pe teren propriu împotriva celor de la Unirea Slobozia. Meciul va avea loc sâmbătă, 30 august 2014, de la ora 11:00, pe Stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Noua Serie I a Ligii a II-a are în componență 12 echipe, care vor juca tur-retur până pe 28 martie 2015. După această dată se va intra în play-off (promovare – locurile 1-6) și play-out  (retrogradare – locurile 7-12). În Liga I va promova echipa clasată pe locul I, iar în Liga a III-a urmează să retrogradeze echipele clasate pe locurile 11 și 12, iar locul 10 va intra la baraj.

SERIA I:

1. Săgeata Năvodari

2. Unirea Slobozia

3. Academica Argeş (FC Clinceni)

4. ACS Berceni

5. SC Bacău

6. CF Brăila

7. Gloria Buzău

8. Farul Constanţa

9. Rapid CFR Suceava

10. FCM Dorohoi

11. FC Voluntari

12. CS Baloteşti

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.