FCM Dorohoi și-a testat sâmbătă jucătorii în compania celor de la Rapid CFR Suceava FOTO - VIDEO

FCM Dorohoi și-a testat sâmbătă jucătorii în compania celor de la Rapid CFR Suceava FOTO - VIDEO

FCM Dorohoi, a jucat sâmbătă 16 iulie, pe stadionul Municipal din Dorohoi un meci de verificare în compania echipei divizionare C, CFR Rapid Suceava. Meci încheiat cu scorul de 0-4,(0-0).

În startul partidei ambele echipe au afişat formaţii care au fost shimbate mai mult sau mai puţin pe parcursul meciului pentru a da posibilitatea jucătorilor de a impresiona antrenorii. Prima repriză a adus câteva ocazii importante de gol celor de la FCM Dorohoi în ciuda faptului că Rapid CFR Suceava a dominat puţin la capitolul posesie. Această repriză s-a încheiat 0-0. În cea de-a doua repriză scorul a fost deschis de Ghiviziu, după un penalty acordat echipei Rapid CFR Suceava. Rapid CFR Suceava a continuat să înscrie prin Breniuc, care a marcat cu capul şi Burlacu, care a marcat din pasa lui Doroftei. Pe finalul meciului, în urma unei lovituri libere, I. Plămadă închide tabela la 0-4.

Acest meci a fost un ultim test pentru Rapid CFR Suceava care miercuri va întalni pe Minerul Iacobeni în Cupa României. După acest meci din Cupa României, Rapid CFR Suceava va pleca în cantonament la Şaru Doinei, unde îl vor aştepta pe Şuleru, jucatorul crescut de acest club, care a jucat în liga a 3-a din Anglia. FCM Dorohoi nu va pleca în cantonament şi va mai disputa două amicale în care va mai testa câţiva jucatori pentru a stabili lotul final.

„Am testat intreg lotul de 29 de jucatori, dand sansa fiecaruia de a demonstra calitatile. Saptamana viitoare vom disputa doua meciuri amicale intre noi, in care vom testa si alti jucatori sositi in probe la Dorohoi. Componenta echipei cu care am inceput meciul, va fi mai mult ca sigur echipa de baza pentru startul campionatului”, a declarat pentru DorohoiNews, antrenorul principal al FCM Dorohoi, Vespazian Colban.

„Evoluţia echipei a fost bună, au fost mulţi jucatori testaţi pe parcursul celor două săptămâni de pregătire fizică în urma cărora sunt aproximativ mulţumit. Mai avem treabă dar suntem pe drumul cel bun.” a declarat pentru DorohoiNews, antrenorul principal al Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=45]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.