FCM Dorohoi joacă astăzi, în deplasare, la CS Kosarom Pașcani

FCM Dorohoi joacă astăzi, în deplasare, la CS Kosarom Pașcani

Vineri, 28 februarie 2013, se va disputa cea de-a XVI-a etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a. În această etapă, FCM Dorohoi îi întâlneşte pe cei de la CS Kosarom Pașcani.

Meciul se va disputa la ora 14:00 pe stadionul CFR Paşcani - Iaşi şi este primul meci jucat în deplasare de FCM Dorohoi, din returul campionatului.

Partida va fi arbitrată de A: Ștef Claudiu (Târgu Mureş - Mureş), A1: Cosma Florin Mihai (Piatra Neamţ - Neamţ) și A2: Țuțu Lucian (Braşov - Braşov), iar ca observatori au fost delegați Obs: Toma Costin (Piatra Neamţ - Neamţ) și Obs: Sava Cristian (Bacău - Bacău).

Vezi programul complet al etapei:

SC FC Ceahlăul SA 2 Piatra Neamţ (NT) - CSM Moinești (BC)

SCM Petrotub Roman (NT) - CS Aerostar Bacău (BC)

CS Kosarom Pașcani (IS) - FCM Dorohoi (BT)

ACS Bucovina Rădăuți (SV) - ACS Sporting Suceava (SV)

AS FCM Bacău (BC) - FC Cetatea Târgu Neamţ (NT) – nu se dispută

CS Știința Miroslava (IS) - ACS Bucovina Pojorâta (SV)

Sursa: DorohoiNews.ro

 

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.