FCM Dorohoi: Înfrângere la Bacău

FCM Dorohoi: Înfrângere la Bacău

FCM Dorohoi a fost dominată de SC Bacău, care s-a impus în disputa de pe teren propriu, însă băcăuanilor nu le-a fost deloc ușor. Dorohoienii au început furtunos, cu trei ocazii în primele două minute, după care gazdele au pus stăpânire pe joc, dar au ratat exasperant. Pe final de meci, la 1-0, FCM Dorohoi a beneficiat de două cornere consecutive, însă Remus Cojocaru a fost cel care a închis tabela, din lovitură liberă, stabilind scorul final 2-0.

FCM Dorohoi s-a descurcat onorabil în cele trei etape jucate în liga a 3-a, însă nu a reușit să strângă decât 3 puncte până în acest moment. Dorohoienii întâlnesc în urmatoarea etapă, pe teren propriu, pe cei de la CSM Ramnicu Sărat. 

 

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.