FCM Dorohoi eliminată de FC Botoşani din Cupa României după un meci nebun - FOTO

FCM Dorohoi eliminată de FC Botoşani din Cupa României după un meci nebun - FOTO

Aproximativ 1000 de suporteri au fost prezenţi astăzi, 28 august, pe arena dorohoiană „1 Mai” şi au asistat la derby-ul judeţean dintre FCM Dorohoi şi FC Botoşani, meci ce a contat pentru Cupa României Timişoreana.

Partida a fost arbitrată la centru de vasluianul Ciprian Amarandei, el fiind ajutat la cele două tuşe de Daniel Hulubei din Vaslui şi Daniel Ștefănescu din Iaşi.

Vezi echipele de start:

FCM Dorohoi: Rohetki, Maxim, Cososchi, Halip, Ștefan Nicolae, Natanael, Bordeanu, Orășanu, Diviziu, Porfireanu, Vrabie

FC Botoșani: Curiliac, Dinu, Ursu, Maghici, Bordeanu, Mbella, Vasvari, Todoran, Păcurar, Vraciu, Boghian

Meciul a început echilibrat, ambele echipe având o posesie aproximativ egală. Dorohoienii au „spart gheaţa”  şi au deschis scorul în minutul 17, când Alexandru Vrabie a transformat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri. Imediat după reluarea meciului, FCM Dorohoi se afla tot în atac şi a obţinut o lovitură liberă, care a fost la fel de frumos transformată de Ştefan Nicolae. După 20 de minute FCM Dorohoi conducea divizionara B, FC Botoşani, cu scorul de 2-0, iar publicul dorohoian se afla în delir. Deşi aveau un avantaj de două goluri, dorohoienii nu s-au retras în apărare şi au continuat să atace.

După mai multe ocazii de a majora scorul, Porfireanu a ratat incredibil într-un duel unu la unu cu portarul botoşănean. În minutul 30, FC Botoşani reuşeşte să scape pe contraatac, iar Ciprian Dinu şutează puternic de la 20 de metri şi înscrie după ce portarul dorohoian a scăpat mingea în poartă. Golul egalizator al celor de la FC Botoşani a venit nesperat de repede pentru aceştia, după ce Paul Păcurar a pătruns prin apărarea dorohoiană şi a şutat imparabil de la 15 metri, în minutul 31.  FC Botoşani a trecut incredibil în avantaj, după ce în urmă cu 10 minute a fost condusă cu 2-0, după un fault în careu al în minutul 36. Lovitura de la 11 metri a fost executată şi transformată de Gabriel Vasvari. Scorul la pauză a fost 2-3.

În debutul reprizei secunde, gazdele au fost doar în atac şi au presat mai tot timpul. În minutul 61 Natanel a pătruns în careul botoşănenilor şi a ratat incredibil din faţa porţii. Botoşănenii îşi puteau mări avantajul în minutul 66, însă golul a fost anulat pe motiv de offside. Dupa doar 6 minute, în minutul 72, a venit şi golul 4 al celor de la FC Botoşani după ce Mbella a scăpat în careul dorohoienilor şi a împins efectiv mingea în poartă. După acest gol, dorohoienii au presat mai tot timpul însă golul ce a redus din diferenţă a venit destul de târziu, în minutul 93, când Eduard Sandu a înscris golul 3 al dorohoienilor. Meciul s-a încheiat cu scorul de 3-4.

Din tribune, pe lângă suporteri, echipele botoşănene au fost încurajate și de finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime şi Preşedintele echipei FC Botoşani, Cornel Şfaiţer.

Sursa: DorohoiNews.ro

[nggallery id=153]

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.