FCM Dorohoi: Debut victorios

FCM Dorohoi: Debut victorios

FCM Dorohoi a avut un început bun în liga a III –a, terminând meciul de vineri, cu o victorie de 2-0. Punctele tari din această întâlnire au fost la startul meciului și la pauză, când cei peste 1200 de spectatorii au fost animați de către o trupă de majorete și în minutul 12 al partidei când un jucator de la CSM Pașcani a suferit o accidentare destul de gravă din cauza căreia a fost dus la spital pentru o sutură locală. Potrivit medicilor de pe ambulanță acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut cu o plagă contuză parieto-temporală dreaptă.

În rest, în prima repriză meciul a fost destul de echilibrat din punct de vedere al posesiei dar diferența a fost facută în minutul 38 cand Voiniciuc a deschis scorul pentru gazde. CSM Pașcani a rămas în 10 oameni după ce Radu Guțu a primit cartonaș roșu în minutul 43.

Repriza a doua a fost deasemenea echilibrată deși CSM Pașcani a jucat cu un om în minus. Ocaziile nu au întârziat să apară, iar în minutul 57 oaspeţii au avut o ocazie importantă de gol. În minutul 72 portarul dorohoienilor a avut o paradă spectaculoasă şi a scos o minge din vinclu.

După 75 de minute de joc, arbitrul partidei a arătat punctul de la 11 metrii indicând penalty pentru FCM Dorohoi. Penalty-ul a fost transformat de către Orăşanu, care prin acest gol a închis tabela la 2-0 pentru dorohoieni.

„Suntem nou promovaţi, am făcut un pas înainte şi aceasta este o victorie care va da încredere şi care aduce trei puncte importante la clasament. Următorul meci, ca şi oricare altul, il vom  aborda la victorie, chiar dacă meciul va fi infinit mai greu deoarece este meci în deplasare, însă vom  încerca să scoatem maximul posibil.” a declarat la sfârșitul meciului antrenorul echipei FCM Dorohoi, Vespazian Colban.

La această partidă au asistat și Primarul Municipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, împreună cu Victor Mihalachi, Președintele și finanțatorul clubului. De asemenea, au fost prezenți în tribune deputatul Andrei Dolineaschi, senatorul Gheorghe Marcu, Valeriu Iftime, președintele FC Botoșani, Cornel Sfaițer, membru în C. Ex. al FRF, Mihai Calistru, președintele Asociației Județene de Fotbal, precum și alte nume sonore ale sportului județean.

La sfârşitul meciului, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi a precizat: „Sunt bucuros pentru că a fost o victorie, dar nu sunt în totalitate mulţumit pentru că fotbalul spectacol nu a existat. Dar în timp vom aduce alţi copii şi  jucători foarte buni la fotbal şi vrem să creăm mai mult spectacol pentru a veni lumea la meciuri cu drag şi cu suflet. Eu aşa cum am mai spus-o, m-am implicat în acest proiect și mai am unul la Botoşani tot despre fotbal, dar Dorohoiul este pe primul loc. Totuşi sunt dezamăgit pentru că la Dorohoi au promis că vin şi alţii, dar uite că am rămas singur. Asta nu este o problemă, deoarece avem bugetul creionat, avem banii în cont pentru tur şi retur însă rămâne ca echipa cu antrenorul care îl avem acum, să joace şi să ne aducă victorii ca în retur să ne clasăm în faţă.”

„Este primul meci, prima victorie, sper că dorohoienii sunt fericiţi şi asta datorită acestor jucători minunaţi şi tuturor care au contribuit la succesul acestei echipe. Este un eveniment deosebit şi dorohoienii chiar iubesc fotbalul, de aceea au venit în număr aşa de mare şi veţi vedea că dacă echipa va creşte şi dragostea faţă de fotbal şi faţă de sport în general la Dorohoi va creşte.” a declarat primarul Dorin Alexandrescu.

„Echipa creată la Dorohoi este o realizare în care acum un an şi ceva nimeni nu credea.  Am reuşit să unesc doi oameni care ştiu ce vor de la viaţă, primarul Dorin Alexandrescu şi finanţatorul Victor Mihalachi. Când doi oameni buni gospodari şi cu iniţiativă se întâlnesc nu pot să iasă decât  lucruri frumoase. Mi-a plăcut ce am văzut şi mă bucur că au fost foarte mulţi dorohoieni la meci, iar ca o veste bună ţin să vă zic că urmatoarele meciuri acasă vor fi prin dorinţa domnului primar şi a finanţatorului, cu intrare liberă şi de aceea aşteptăm cât mai multă lume la meciuri.” a precizat deputatul, Andrei Dolineaschi.

„A fost un meci frumos, în opinia mea încă trebuie să fie închegaţi jucătorii, dar totuşi este primul joc şi prima etapă. Le doresc jucătorilor succes şi la cât mai multe victorii. Cred că este posibil ca această echipă să se menţina în liga a 3-a cu muncă şi lucru intens.” ne-a spus senatorul, Gheorghe Marcu.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.