FCM Dorohoi a terminat la egalitate confruntarea amicală cu cei de la Bucovina Rădăuți - FOTO

FCM Dorohoi a terminat la egalitate confruntarea amicală cu cei de la Bucovina Rădăuți - FOTO

FCM Dorohoi a obținut o nouă victorie în fața celor de la Bucovina Rădăuți. Meciul de pregătire s-a disputat vineri, 16 august 2013, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

FCM Dorohoi a început în forță, reușind să aibă o posesie mai bună în primele 15 minute. Ulterior Bucovina Rădăuți a reușit să țină piept dorohoienilor și următoarele 25 de minute din repriza secundă au fost echilibrate din punct de vedere al posesiei și a ocaziilor. Oaspeții au punctat o primă mare ocazie în minutul 21, replica gazdelor venind la numai două minute când portarul celor de la Bucovina Rădăuți a ieșit neinspirat, însă dorohoienii nu au reușit să înscrie. O altă ocazie mare de gol a dorohoienilor a venit în minutul 31 când, în urma unei centrări de pe partea stângă, gazdele au șutat puternic în bară. Ocaziile aiu continuat la ambele porți însă niciuna nu s-a terminat cu succes. La pauză scorul era 0-0.

Repriza secundă a început cu o ratare incredibilă a dorohoienilor, după ce Sandu a interceptat o minge respinsă de portarul oaspeților, acesta ratând incredibil din 5 metri. Grumezescu a fost și el aproape de a deschide scorul în minutul 63 însă portarul oaspeților a respins în corner. FCM Dorohoi a pus presiune pe cei de la Bucovina Rădăuți și în minutul 68 în urma unui șut de la 20 de metri respins în față de portarul oaspeților de unde Amarinei a înscris din 4 metri. Meciul s-a precipitat, iar ritmul a devenit unul accelerat, fazele periculoase mutându-se foarte rapid de la o poartă la cealaltă. Bucovina Rădăuți a reușit să profite de o mică neatenție în apărarea dorohoienilor, iar în minutul 73 după câteva pase rapide Popescu a scăpat singur cu portarul și a șutat plasat de la aproximativ 10 metri reușind să înscrie. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completă de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.