FCM Dorohoi a făcut egal cu lidera seriei, Sport Club Bacău

FCM Dorohoi a făcut egal cu lidera seriei, Sport Club Bacău

FCM Dorohoi s-a întors neînvinsă după derby-ul disputat vineri seară, în deplasare, cu Sport Club Bacău. Echipa patronată de Victor Mihalachi a terminat la egalitate 0 – 0, partida jucată pe terenul liderei seriei I din Liga III.

La finalul partidei, antrenorul FCM Dorohoi Vespazian Colban, le-a spus ziariștilor băcăuani că echipa gazdă Sport Club Bacău, antrenată de Marius Baciu, nu e obișnuită să joace partide cum a fost cea de vineri, fiind obișnuiți ca adversarii lor „să-și ridice fustița”, scrie bacaul.ro

Înainte de confruntare băieţii lui Vespazian Colban ocupau al doilea loc în clasament, însă au căzut pe cel de-al treilea în urma victoriei obţinute de CSM Moineşti cu Ştiinţa Miroslavalos.

Rezultate etapa XXVI

Ceahlăul II - Sporting Suceava    1-4

SC Bacău - FCM Dorohoi 0-0

Petrotub Roman - Aerostar Bacău    1-2

CSM Moineşti - Ştiinţa Miroslava    3-2

Oţelul II Galaţi - Kasarom Paşcani 2-2

Bucovina Rădăuţi a stat.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.