FC Vaslui nu a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

FC Vaslui nu a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I

Clubul FC Vaslui nu a primit licenţa pentru sezonul 2014/2015 al Ligii I, gruparea moldoveană nefăcând apel la decizia primei instanţe a Comisiei de licenţiere a FRF.

La prima instanţă, pe lângă FC Vaslui, care nu a respectat criteriul financiar, FC Braşov şi Săgeata nu au primit licenţa, ardelenii nerespectând criteriul financiar şi pe cel al infrastructurii, iar gruparea din Năvodari pe cel al infrastructurii.

FC Braşov şi Săgeata Năvodari au făcut apel la decizia primei instanţe şi au avut câştig de cauză, primind licenţa. Din cele 18 grupări din Liga I, numai Corona Braşov, "lanterna roşie", nu a depus dosarul pentru licenţiere. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

O lumânare aprinsă lăsată nesupravegheată a provocat un incendiu în balconul unui apartament din Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.