FC Botoșani s-a despartit de brazilianul Willie

FC Botoșani s-a despartit de brazilianul Willie

Venit în vară la FC Botoșani, Willie Barbosa (23 de ani) nu s-a acomodat în România, unde a avut evoluții oscilante.

Încurcat și de accidentări, care l-au tot urmărit în prima parte a sezonului, mijlocașul ofensiv a prins doar 12 meciuri în Liga 1. A reușit să marcheze de două ori și să ofere și 4 pase decisive.
Fotbalistul și-a găsit deja angajament la o formație din Grecia. A acceptat oferta pe care grecii i-au făcut-o şi deja a semnat contractul.

Bogdan Apostu s-a ocupat de viitorul fotbalistului brazilian pe care chiar el l-a adus din Brazilia, de la Bragantino. Brazilianul cotat la 250.000 de euro de transfermarkt merge la Apollon Smirnis, liderul din a doua divizie din Grecia, formație care n-a pierdut niciun meci în primele 12 etape.

Acolo va fi coleg cu un alt fotbalist trecut prin România, Emmanuel Kone, mijlocaș care a jucat la Internațional Curtea de Argeș și CFR Cluj.

„Este adevărat! Willie a plecat azi din Antalya și a semnat cu Apollon Smyrnis, locul 1 în a doua divizie greacă. Noua sa echipă va promova. FC Botoșani va păstra un procent dintr-o eventuală revânzare a jucătorului. Așa s-au înțeles cele două cluburi. Echipa nu va rămâne descoperită, în zilele următoare va sosi un mijlocaș central de picior stâng, care, din punctul meu de vedere, peste un an va deveni o importantă marfă de export pentru echipă", a declarat Bogdan Apostu.

Sursa: Prosport

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.