FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, cu UTA Arad

FC Botoșani joacă astăzi, pe teren propriu, cu UTA Arad

Municipalul din Botoșani va găzdui sâmbătă, 31 octombrie 2020, partida dintre FC Botoșani și UTA Arad, meci contând pentru etapa a noua a Ligii 1.

Chiar dacă botoșănenii vin cu moralul ridicat după victoria de la Mediaș și jocul este pe teren propriu, acesta nu va fi deloc facil pentru echipa lui Marius Croitoru, echipa arădeana suferind o singura înfrângere în cele opt partide anterioare, lucru confirmat și de principalul botoșănean la conferința de presa: „Sunt acolo lângă noi, sunt o echipă de play-off în momentul acesta, sunt o echipă bună. Ca și individualități nu cred că sunt peste noi dar ca și grup sunt destul de puternici, în România, de multe ori grupul poate să câștige multe meciuri”.

„Ne dorim din tot sufletul să legăm două-trei rezultate bune, să arătăm că ultimele două jocuri, cel de la CFR în care chiar daca n-am avut rezultatul de partea noastră am făcut un joc bun și cu victoria de la MEdiaș ca suntem pe un drum bun, e exact ceea ce gândeam și eu și exact ceea ce ne doream ținând cont de perioada zbuciumată pe care-am avut-o înainte, cu plecări, cu veniri din acest sfărșit de mercato. (...) Acum sunt bine (n.r.- jucătorii FC Botoșani), mai așteptăm să ne ajungă jucătorii pe care îi mai avem de adus, cei care au venit am mai avut o săptămână la dispoziție să încercăm să-i integrăm dar mai au nevoie de timp.” a declarat Croitoru în legătură cu forma actuală a echipei pe care o pregătește. 

Venirea sirianului Al-Mawas se amână pe moment, acesta fiind plecat cu echipa națională siriană la turneu de calificare de la Campionatul Mondial 2022, care se desfășoară la Dubai, urmând a sosi și semna cu Botoșaniul după incheierea acestuia. Meciul va putea fi urmărit live pe Telekom Sport, DIGI Sport sau Look TV.

Stirea anterioara

Ministrul Sănătății: Dacă vor crește infectările cu COVID-19, Spitalul Dorohoi va prelua aceste cazuri

Stirea Urmatoare

Razie de amploare în municipiul Botoșani. Au fost aplicate 31 de sancțiuni în valoare de 14.600 de lei

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.