FC Botoşani joacă astăzi în deplasare cu Gloria Buzău

FC Botoşani joacă astăzi în deplasare cu Gloria Buzău

FC Botoşani joacă în deplasare la Buzău, miercuri, într-un meci contând pentru Cupa României. Adversarul echipei locale din faza 16-imilor este Gloria Buzău, echipă ce evoluează în liga II.

Meciul se dispută de la ora 16, însă nu va fi televizat. Elevii lui Cristian Popovici sunt optimişti înaintea partidei şi speră la o victorie chiar dacă vor evolua şi jucători care nu au fost titulari în campionat.

Fotbaliţştii botoşăneni vor să repete istoria, după ce în urmă cu patru ani, tot în Cupă, au eliminat Gloria Buzău. Atunci echipa buzoiană evolua în prima ligă şi FC Botoşani în al doilea eşalon fotbalistic.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.