FC Botoșani își reîntregește lotul cu jucători olandezi și americani

FC Botoșani își reîntregește lotul cu jucători olandezi și americani

FC Botosani isi reintregeste lotul cu alti trei jucatori straini cu care spera sa dea lovitura in noul sezon. Doi americani si un olandez au semnat deja cu gruparea locala, iar un alt olandez este inca in probe.

Este vorba despre Martinus Quenten, 23 de ani, (Olanda), Joe Efford şi Kofi Twumasi (ambii 18 ani - SUA), care au semnat deja cu FC Botosani.

Americanii au fost testati si de Dinamo Bucuresti, insa din cauza insolventei, clubul din Stefan cel Mare nu i-a putut transfera, asa ca au ajuns la FC Botosani.

Olandezul Martinus Quenten este atacant si a venit la Botosani de la FC Emmen, formaţie din liga a II-a a campionatului olandez. Acesta a mai jucat la Heerenveen, Sparta Rotterdam, Ferencvaros iar în ultimul sezon a bifat 34 de partide pentru FC Emmen.

Un alt olandez aflat in lotul echipei FC Botosani, dar care inca se afla in probe, este Rashid Browne, in varsta de 21 de ani, venit de la echipa Almere City FC.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.