FC Botoșani înaintea meciului cu CFR Cluj: „Vom da totul pe teren”

FC Botoșani înaintea meciului cu CFR Cluj: „Vom da totul pe teren”

Miercuri dimineață a avut loc conferința de presă în vederea partidei de sâmbătă contra liderului Ligii 1, CFR Cluj. Alături de principalul Costel Enache, portarul Ianoș Brînză și fundașul Andrei Chindriș au fost prezenți la conferință.

„În meciul cu campioana sunt sigur că o să dăm totul pe teren să facem tot posibilul să luăm cele trei puncte. E normal să am puține emoții dacă voi intra pe teren dar voi încerca să-mi ajut echipa. Suntem la doar cinci puncte de Playoff și este normal să cred în el. Unul dintre obiective este să fiu titular la naționala de seniori a Moldovei”, a declarat portarul botoșănean, Ianoș Brînză.

„E greu contra CFR-ului, este echipa de pe primul loc dar o să facem tot posibilul să câștigăm. Am puține emoții dar îmi doresc foarte mul să joc contra lor. Îmi place adversitatea, cu cât joci cu jucători mai buni ai șansa s crești mai mult, deci pentru mine ar fi un meci bun în care aș avea multe de învățat. Mă simt mult mai bine de când am venit la Botoșani și sper să fiu într-o creștere.”, a declarat Andrei Chindriș.

Stirea anterioara

Țigări de contrabandă ascunse în trenul PRIETENIA

Stirea Urmatoare

Sancțiune de 2.000 de lei și material lemnos confiscat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.