FC Botoșani - FCSB 0-0 în primul meci din noul sezon

FC Botoșani - FCSB 0-0 în primul meci din noul sezon

FC Botoșani a terminat la egalitate partida cu FCSB, care a avut loc, joi seară, 16 iulie 2021, pe Stadionul Municipal Botoșani. Este primul meci din sezonul 2021 – 2022 al Ligii 1. În minutul 60, FCSB a obținut un penalty, însă a fost ratat de Florin Tănase.

Scor final: 0-0
Echipele de start:

FC BOTOȘANI: Pap – Braun, Racovițan, Șeroni, Țigănașu – E. Papa, Remacle, Ongenda – Tîrcoveanu, Kage, Fili

FCSB: Vlad – V. Crețu, Haruț, S. Vucur, Radunovic – Moruțan, A. Crețu, Oaidă – Cordea, Fl. Tănase, Oct. Popescu

FCSB a dominat jocul, însă a ratat mai multe ocazii clare, printre care şi un penalty prin Florin Tănase, apărat de portarul Eduard Pap (61). Penalty-ul a fost dictat după un fault al lui Alin Şeroni la Octavian Popescu.

Vicecampioana mai putea beneficia de o lovitură de pedeapsă în min. 3, când Bogdan Racoviţan l-a acroşat pe Octavian Popescu în marginea careului mare.

FCSB a avut o bară la şutul lui Răzvan Oaidă (42), iar Pap a avut două intervenţii bune la mingile trimise cu boltă de Octavian Popescu (14) şi Risto Radunovic (83).

Pentru Dinu Todoran acest meci a reprezentat debutul oficial ca antrenor al echipei FCSB.

Stirea anterioara

Prin ce diferă machiajul de zi de cel de seară

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.