FC Botoşani - FC Viitorul, scor 4-4 | Liga 1 este foarte aproape de linia de finish

FC Botoşani - FC Viitorul, scor 4-4 | Liga 1 este foarte aproape de linia de finish

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate, scor 4-4 (2-2), meciul susţinut, vineri, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în ultima etapă a Ligii I. Pentru FC Viitorul au marcat Manea '30, Ţîru '36, I. Hagi '51 şi Casap '79, în timp ce pentru FC Botoşani au înscris Croitoru '10, '76, şi Hadnagy '20 (penalti) şi '90+3.

Se cunosc deja campioana, echipele retrogradate şi cele care merg în cupele europene. Mai sunt trei meciuri de disputat din ultima etapă, două astăzi şi unul mâine, însă rezultatelor nu mai pot influenţa prea mult configuraţia clasamentului.

Conjunctura i-a adus pe moldoveni în situaţia de a participa în premieră în Europa League, deşi sunt pe locul 8 în campionat. Botoşani şi-a asigurat deja prezenţa în cupele europene, astfel că meciul de astăzi contează doar pentru palmares. Gică Hagi a anunţat încă de dinaintea partidei că nu se va baza pe titulari şi va utiliza jucători de la Academie.

Gândurile celor două echipe sunt mai degrabă la scurta vacanţă pe care o au înainte de startul următorului sezon. Atât Botoşani, cât şi Viitorul caută întăriri pentru viitoarea ediţie a Ligii 1, în speranţa că vor reuşi să scoată mai mult decât în acest sezon. Primul nume care a acceptat să joace la Botoşani este Dan Roman, de la Mediaş, în timp ce Gică Hagi are de gând să aducă mai mulţi jucători cu experienţă.

Sursa: prosport.ro

Stirea anterioara

„Pro Dance” Botoşani - Concursul Naţional de Dans „Tărâmul Dansului” Ediţia a IX -a

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.