FC Botoșani – CSU Craiova 2-2. Multe greșeli de arbitraj și cu numeroase controverse

FC Botoșani – CSU Craiova 2-2. Multe greșeli de arbitraj și cu numeroase controverse

FC Botoșani și CSU Craiova au remizat în Moldova, 2-2, într-un meci din cadrul etapei a 18-a din Casa Liga 1. Partida a fost în ton cu celelalte din aceeași rundă, cu multe greșeli de arbitraj și cu numeroase controverse. Personaj central a fost Istvan Kovacs, centralul din Carei reușind performanța să greșească la două goluri, câte unul de fiecare parte.
 
Oltenii au început ceva mai bine și au deschis scorul după puțin mai mult de o jumătate de oră, însă la o fază la care Kovacs ar fi trebuit să dicteze fault în favoarea Botoșaniului. În minutul 31, Ivan a scăpat singur cu Pap, dar portarul moldovenilor a reușit să respingă mingea deși a fost călcat pe braț de internaționalul oltenilor. Istvan Kovacs nu a disctat însă fault, iar mingea a ajuns la Koljic, care a făcut 1-0.
 
Botoșaniul a avut reacție, iar oaspeții s-au bucurat mai puțin de 5 minute de avantaj, pentru că Kage a restabilit egalitatea după o fază creată de Fili. 
 
Două minute mai târziu, în minutul 37, Craiova ar fi putut să intre în avantaj, însă Ivan și-a bătut joc și a irosit un penalty dictat ca urmare a unui fault comis asupra lui Bancu.
 
Și în loc să fie 2-1 pentru olteni, a fost la pauză 2-1 pentru gazde. Edjouma a stabilit în minutul 42 scorul primei reprize, după o pasă excelentă de la Dawa, care însă era în ofsaid. 
 
În repriza secundă, echipa lui Laurențiu Reghecampf a avut mai mult inițiativa, însă ocaziile cu adevărat mari au lipsit. Trupa din Bănie a reușit însă să egaleze în minutul 57, când Gustavo a marcat după o pasă de la Bancu. Acesta a fost ultimul gol al meciului, care s-a încheiat indecis, 2-2, echitabil însă după aspectul jocului.
 
După acest semieșec, CSU Craiova face 29 de puncte și urcă până pe locul 4, la egalitate cu Farul și FC Botoșani, echipele aflate pe locurile 5 și 6, dar cu un golaveraj mai bun. În schimb, echipa pregătită de Laurențiu Reghecampf este la nu mai puțin de 19 puncte în urma liderului CFR Cluj și la 11 de ocupanta locului secund, FCSB. Oltenii sunt devansați și de FC Voluntari, echipă care are în acest moment 32 de puncte.

Stirea anterioara

Acțiuni ale forțelor de ordine pentru limitarea răspândirii virusului SARSCOV 2 în Botoșani

Stirea Urmatoare

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.