FC Botoşani - CFR Cluj 2-1. Al treilea succes consecutiv în Liga 1 pentru botoșăneni. CFR nu a mai câştigat din 1 noiembrie!

FC Botoşani - CFR Cluj 2-1. Al treilea succes consecutiv în Liga 1 pentru botoșăneni. CFR nu a mai câştigat din 1 noiembrie!

Fluier final, după mai mult de patru minute de prelungire, FC Botoşani - CFR Cluj se termină 2 – 1, în etapa a 22-a din Liga 1. Au marcat: Ngadeu 31, Fulop 45+2 / Lopez '79

FC Botoșani a deschis scorul în minutul 30, cînd Ngadeu a reluat perfect cu capul o minge venită din corner de la Martinus. Botoșaniul și-a majorat diferența în prelungirile primei reprize, după o acțiune personală a lui Martiuns, care a driblat în careu și i-a pasat lui Fulop, acesta din urmă marcînd în poarta lui Vîtcă.

Scorul final a fost stabilit de Cristian Lopez, în minutul 79, după un șut de la marginea careului de 16 metri. Astfel, FC Botoșani a ajuns la 3 victorii consecutive, aceasta fiind prima din istoria moldovenilor cu CFR.

Stirea anterioara

A apărut o nouă metodă de înşelat la casele de schimb valutar. Cum procedează escrocii

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.