FC Botoșani a reușit primul succes din anul 2023. A învins Universitatea Craiova

FC Botoșani a reușit primul succes din anul 2023. A învins Universitatea Craiova

FC Botoșani a obținut în seara de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, primul succes în Superligă în 2023. Echipa lui Flavius Stoican a învins Universitatea Craiova pe teren propriu cu scorul de 1-0 (1-0).

Singurul gol al meciului a fost marcat de Sebastian Mailat, în minutul 36, după o gafă a apărătorilor olteni. În urma acestui rezultat, FC Botoșani face 24 de puncte și urcă pe poziția a 10 în clasamentul provizoriu al primei ligi.

Stirea anterioara

Presupusul autor al crimei șocante de la Călărași a fost reținut de polițiști

Stirea Urmatoare

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.