FC Botoșani a remizat cu Universitatea Craiova. Geam spart după o reacție nervoasă a lui Marius Croitoru

FC Botoșani a remizat cu Universitatea Craiova. Geam spart după o reacție nervoasă a lui Marius Croitoru

FC Botoșani a înregistrat un nou semi-eșec pe teren propriu. Echipa lui Marius Croitoru a terminat la egalitate, scor 0-0, în partida cu Universitatea Craiova disputată sâmbătă seară, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

Meciul a fost unul echilibrat, fără prea mari ocazii nici de  parte, nici de alta. Rezultatul este unul echitabil, însă dezavantajează formația botoșăneanuă, care pierde puncte în clasamentului Ligii 1. FC Botoșani se află abia pe locul 11, cu 12 puncte, în 11 etape.

Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, a urmărit meciul cu Universitatea Craiova, încheiat 0-0, de la o lojă a stadionului din nordul Moldovei. Spre finalul meciului, Marius Croitoru a avut o ieșire nervoasă în lojă. Antrenorul a lovit în mod repetat un geam, pe care, în cele din urmă, l-a și spart.

Marius Croitoru nu a putut sta pe banca tehnică la partida cu Universitatea Craiova pentru că a fost suspendat, după cartonașul roșu primit în meciul cu UTA Arad, încheiat 2-3. Chiar dacă antrenorul a fost un adevărat „car de nervi” pe toată durata partidei, remiza cu Universitatea Craiova reprezintă un rezultat solid pentru FC Botoșani, formație care a avut nouă fotbaliști indisponibili, din cauza COVID-19.

Stirea anterioara

PRO România: Cătălin Silegeanu – Priorități în Camera de Deputaților!

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.