FC Botoșani a pierdut împotriva liderului CFR Cluj. Clujenii au devenit campioni

FC Botoșani a pierdut împotriva liderului CFR Cluj. Clujenii au devenit campioni

FC Botoșani a pierdut cu scorul de 1-0 împotriva liderului CFR Cluj, într-un meci ce a contat pentru etapa a noua a play-off-ului Ligii 1. Unicul gol al partidei a fost înscris în propria poartă de fundașul botoșănean Alex Țigănașu dintr-o deviere nefericită cu umărul în minutul 54.

Prima acțiune importanta a avut loc în minutul 8, când Debeljuh a trimis cu capul peste poarta lui Pap. În minutul 26, Cristian Manea a trimis din 30 de metri spre poarta lui Pap, dar portarul botoșănean a respins excelent. Botoșani a dat răspunsul în minutul 34. Țigănașu a șutat curajos spre poarta CFR-ului, a lovit bara, însă doar ghinionul a făcut ca balonul să nu intre în poartă. La pauză s-a întrat cu scorul de 0-0.

În minutul 54 în urma unui corner executat de Deac, Burcă a reluat cu capul, dar umărul lui Țigănașu a schimbat traiectoria mingii și a intrat în poartă. Botoșănenii au cerut un penalty, în minutul 90+3, atunci când Arlauskis l-a blocat în forță pe Al Mawas, aflat în poziție de a marca. Datorita victoriei cu 0-1, CFR Cluj a sărbătorit câștigarea celui de-al patrulea campionat consecutiv. În ultima etapă, FC Botoșani se deplasează la Sfântul Gheorghe, pentru duelul cu Sepsi.

Stirea anterioara

Bătrân ajuns la spital după ce a încercat să își ia viața cu un cuțit de bucătărie

Stirea Urmatoare

Percheziții sub coordonarea procurorilor Parchetului European la sediul AJOFM Botoșani

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.