FC Botoșani a început cu stângul Play-off-ul în deplasare la FCSB

FC Botoșani a început cu stângul Play-off-ul în deplasare la FCSB

FC Botoșani a început cu stângul Play-off-ul în deplasare la Giurgiu unde botoșănenii au pierdut cu scorul de 2-1 în fața echipei FCSB, după ce Stefan Ashkovski a deschis scorul în minutul 37 pentru Botoșani, iar pentru bucureșteni au înscris Octavian Popescu și Panțîru.

Prima repriză a fost una de luptă, cu puține ocazii la cele două porți. Prima șansă de gol a aparținut gazdelor, în minutul 5. Oaidă a reluat cu capul dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pap. FC SB a încercat să joace ofensiv dar majoritatea acțiunilor de atac s-au oprit la 25-30 de metri de poarta lui Pap. În minutul 37, FC Botoșani reușește deschiderea scorului. Ashkovski preia mingea în propria jumătate de teren, face o cursă de peste 60 de metri și îl învinge pe Straton. Replica FC SB-ului vine patru minute mai târziu când Tănase a executat bine o lovitură liberă dar Pap a respins de sub bară. La pauză, FC Botoșani era în avantaj, un rezultat surprinzător pentru mulți.

Repriza secundă începe cu FC SB în atac care are o primă șansă de gol prin Tănase, în minutul 47. Dominarea gazdelor avea să se concretizeze în minutul 65 când Octavian Popescu a marcat spectaculos din colțul careului. În minutul 70, Pap comite încă o gafă uriașă iar Panțîru profită și marchează pentru 2-1 și partida se termină cu victoria bucureștenilor.

Stirea anterioara

Spune NU improvizațiilor! Un scurtcircuit putea lăsa fără locuință o familie din județul Botoșani

Stirea Urmatoare

Lucian Trufin: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.