FC Botoșani a avut parte de un debut trist în cupele europene.  1-1 FC Botoșani - Spartaki Tskhinvali

FC Botoșani a avut parte de un debut trist în cupele europene. 1-1 FC Botoșani - Spartaki Tskhinvali

FC Botoșani a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, joi, pe teren propriu, cu georgienii de la Spartaki Tskhinvali, în prima manșă a turului 1 preliminar din Liga Europa.

Botoșănenii au încheiat doar la egalitate, scor 1-1, jocul de acasă, disputat cu Spartaki Tskhinvali, echipă din Georgia, în primul tur preliminar al Ligii Europa. Gazdele au deschis scorul prin Ivanovici, în minutul 21, iar oaspeții au egalat datorită reușitei lui Katșarava (46). Meciul retur se va juca la Tbilisi, săptămâna viitoare.

„Am avut şi puţin ghinion. Ei au marcat la singura ocazie avută. Au dat un gol norocos. După golul marcat, au tras de timp, s-au trântit pe jos. Noi, după pauză, am fost parcă prea relaxaţi, eram convinşi că îi batem. Am tratat multe faze prea uşor. Am avut multe ocazii. L-am băgat şi pe portarul lor în mână. Acum e tardiv să mai vorbim. Fotbalul îl pedepseşte pe cel relaxat", a spus Iftime, patronul celor de la FC Botoșani.

Stirea anterioara

Salariile grefierilor arhivari ar putea fi dublate

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.