Exclusiv Dorohoi News: FCM Dorohoi se pregăteşte pentru performanţă

Exclusiv Dorohoi News: FCM Dorohoi se pregăteşte pentru performanţă

Echipa FCM Dorohoi s-a întors din cantonamentul montan de la Câmpulung cu forţe proaspete şi cu gânduri de clasare pe un loc fruntaş la sfârşitul returului ligii a III-a.

FCM Dorohoi îşi continuă stagiul de pregătire şi va disputa marţi un amical împotriva celor de la FC Botoşani. Acest lucru va fi posibil doar dacă autorităţile locale vor sprijini echipa şi va ajuta la deszăpezirea terenul doi, pentru ca amicalul să se dispute în condiţii bune.

„În pregătiri echipa a arătat extraordinar de bine, băieţii s-au încadrat perfect și mergem să ne cocoţăm sus în clasament. Sunt dezamăgit deoarece vrem să deszăpezim terenul şi nu avem cu ce şi sperăm ca până marţi să se poată juca în condiţii bune”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, finanţarorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

Noi jucători, un secund, un preşedinte şi alte planuri mari pentru echipă

Dorohoienii s-au mai întărit cu un jucător, Pavăl Natan Aliev, în vârstă de 25 de ani, fost jucător al echipelor Poli Iaşi şi Dinamo II. Finanţatorul echipei, Victor Mihalachi, a mai anunţat şi faptul că încearcă să găsească un antrenor secund şi un preşedinte. „Am mai adus un băiat foarte bun, de 25 de ani, care deja a semnat cu noi şi suntem în căutare de un antrenor secund şi de un preşedinte. Până la începerea campionatului sper să avem şi aceste două posturi ocupate, iar la anul în toamnă să se poată face strategia pentru intrarea în Liga a II-a”, a adăugat Victor Mihalachi, exclusiv pentru Dorohoi News.

Finanţatorul a reamintit şi faptul că doreşte să investească în baza sportivă de la Dorohoi însă are nevoie de susţinerea autorităţilor locale prin încredinţarea terenului pentru o perioadă mai lungă şi prin alocarea unui buget şi pentru sportul dorohoian.

„Noi vrem să facem performanţă pentru Dorohoi, pentru oamenii de acolo şi pentru sport. Sper ca municipalitatea să îmi ofere sprijin în tot ceea ce vreau să fac, să prindă un buget pentru sportul dorohoian şi să îmi încredinteze terenul pentru o perioadă mai lungă, deoarece pentru a putea face performanţă este nevoie de timp şi de încredere. Nu este aşa de simplu să ţii o echipă la nivelul acesta şi mai ales să o promovezi, însă dacă am sprijinul autorităţilor locale şi al tuturor în general, nu mai poate sta nicmic în calea performanţei”, a precizat Victor Mihalachi, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Site-urile Temu și Shein au intrat în vizorul ANPC. Sfaturile instituției pentru consumatori

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.