Elevii lui Cristi Pustai au remizat în fața formației de primă ligă din Turcia, Eskisehirspor, scor 1-1

Elevii lui Cristi Pustai au remizat în fața formației de primă ligă din Turcia, Eskisehirspor, scor 1-1

FC Botoșani continuă seria amicalelor în cantonamentul din Antalya. Elevii lui Cristi Pustai au remizat în fața formației de primă ligă din Turcia, Eskisehirspor, scor 1-1.

Fostul jucător al Petrolului, Jeremy Bokila a deschis scorul pentru turci în minutul 19 la capătul unei acţiuni prelungite de atac cu un şut din şapte metri fără speranţe pentru Plamen Iliev. Golul egalizator a venit de la Petre Ivanovici în minutul 32, atacantul botoșănean fructificând o pasă de la Cassado după o acțiune splendidă de atac șutând la colțul lung.

Testul cu echipa de pe locul 17 din prima ligă din Turcia, Eskisehirspor a fost foarte disputat și în ciuda numeroaselor ocazii de a marca şi de o parte şi de alta, scorul a rămas neschimbat până la finalul confruntării.

Cristi Pustai a trimis în teren următorii jucători:

Iliev – Patache, Plămadă, Ichim, Muşat- Cassado, Cucu – Golofca, Cabrera, Ivanovici – Bujor

Pe parcursul întâlnirii în teren intrând în formaţia locală şi jucătorii Cuedan, Jamali, Tomozei şi Hadnagy.

„A fost un test foarte reuşit împotriva unei echipe foarte bune care va lupta cu şanse reale de a se menţine în prima ligă din Turcia. Am văzut angajament, acţiuni foarte bune şi de o parte şi de alta şi multe realizări. Ceea ce mă bucură cel mai mult este că am ieşit cu bine din această serie pe care am avut-o până acum şi nu am avut accidentări. Să sperăm că vom termina cu bine acest stagiu din Turcia şi ne vom întoarce cu tot lotul valid acasă”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Următoarele amicale:

5 feb -> FC Botosani – MFK Ružomberok (Locul 8/12 – Slovacia – Liga 1)
6 feb -> FC Botosani – Volyn Lutsk (Locul 9/14 – Uncraina – Liga 1)

Stirea anterioara

Mafia lemnului, sub drujba poliției! Percheziții în 24 de județe inclusiv Botoșani!

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.