Egal muncit de FCM Dorohoi în deplasarea de la SCM Petrotub Roman

Egal muncit de FCM Dorohoi în deplasarea de la SCM Petrotub Roman

FCM Dorohoi nu a reușit să îi învingă pe cei de la Petrotub Roman și s-au întors cu un singur punct din deplasarea de astăzi, partidă care a contat pentru cea de-a opta etapă din Liga a 3 a Seriei 1.

Vineri, 11 octombrie 2013, s-a disputat cea de-a opta etapă a campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a etapă în care, FCM Dorohoi a întâlnit echipa SCM Petrotub Roman într-un meci disputat de la ora 15:00 pe stadionul „Moldova” din Roman.

Meciul a debutat echilibrat, ambele echipe neavând ocazii mari de poartă. Petrotub a avut o tentativă de presiune însă singura ocazie a acestora venind în minutul 7, însă șutul acestora a trecut peste poartă. FCM Dorohoi a avut posesia mingii aproape toată repriza aceștia având trei mari ocazii. Prima a venit în minutul 14, când Vrabie șutat pe poartă, dar portarul gazdelor a reușit să rețină balonul. Cea de-a doua ocazie au avut-o în minutul 30 prin Ghiviziu care a șutat puternic de la 20 de metri, balon respins de un fundaș al romanilor și ultima în minutul 31, când Grumezescu a șutat din 7 metri în plasa laterală. Repriza s-a încheiat în oglindă cu începutul acesteia, Petrotub având o ocazie prin Harbuzaru care a șutat de la 12 metri periculos peste poartă. Scorul la pauză a fost 0-0.

Gazdele au început în forță având un șut din voleu de la 12 metri, puțin peste poartă în minutul 55. FCM Dorohoi a replicat în minutul 57 prin Grumezescu care a șutat de la 14 metri, balon reținut de portar. Meciul a devenit din ce în ce mai tensionat jucându-se pe contre. Oaspeții au mai avut două mari ocazii prin Mara Orășanu dar totuși nu au reușit să deschidă scorul. Petrotub a avut o nouă ocazie în minutul 84 printr-o lovitură de cap din 10 metri venită în urma unui corner, balon prins de Rohețki. Pe finalul partidei dorohoienii au avut emoții mari când Ghiviziu a ieșit accidentat de pe teren în minutul 86 după un contact puternic la mijlocul terenului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.