Dorohoian convocat la Echipa Națională a României de Fotbal „Under 15”

Dorohoian convocat la Echipa Națională a României de Fotbal „Under 15”

Rapidul Suceava a încheiat foarte bine sezonul de toamnă al Campionatului Județean de Juniori C, formația antrenată de Florin Cristescu și Alin Fercalo intrând în vacanța de iarnă cu o linie de clasament impresionantă, 13 victorii din 13 posibile, 146 de goluri marcate și doar unul primit.

Patru dintre cei 22 de jucători ai Rapidului, mai exact Robert Bosînceanu (n.r. din Dorohoi), Mihai Milici, George Haraseniuc și Rober Sutu au fost convocați la începutul acestei săptămâni, la Galați, la o acțiune zonală de selecție pentru constituirea naționalei „Under 14”.

Federaţia Română de Fotbal a organizat la mijlocul acestei săptămâni, la Galaţi, o acţiune de selecţie pentru reprezentativa „Under 15” a României, la care au fost convocaţi aproximativ 100 de fotbalişti din Moldova, Muntenia, Bucureşti – Ilfov şi nordul Ardealului. Printre invitaţi s-au numărat şi cinci tineri de perspectivă suceveni, Robert Bosînceanu (n.r. FOTO 2 - în dreapta, cu numărul 16), Mihai Milici, Robert Şutu, George Haraseniuc, fotbalişti formaţi la CS Omnia dar legitimaţi în prezent la Rapid, precum şi Cristian Ou de la Luceafărul Bucovina.

Comportamentul celor cinci băieți prezenți la acțiunea FRF din Galați nu a rămas fără rezultat, fapt pentru care, dorohoianul Robert Bosînceanu fiind convocat la Echipa Națională a României de Fotbal „Under 15”.

O performanță extraordinară a acestui băiat, care a reușit să compenseze condițiile precare și complicate în materie de sport/fotbal din Suceava cu talentul și educația sa.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.