DJTS Botoșani: Alege să faci ce este corect, chiar dacă poate fi dificil!

DJTS Botoșani: Alege să faci ce este corect, chiar dacă poate fi dificil!

„Tineri 4 integritate” s-a numit proiectul de informare și educare a tinerilor pe tema corupției, organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Botoșani.

Activitatea, susținută în data de 20 noiembrie de specialiști de la Serviciul Județean Anticorupție Botoșani, a fost foarte apreciată de participanți, aducând exemple din viața reală, provocând dezbateri.

Proiectul a continuat până în data de 6 decembrie, printr-o campanie de promovare a sloganului campaniei „Alege să faci ce este corect, chiar dacă poate fi dificil!” și de distribuire a materialelor informative.

Iată care sunt mesajele participanților la finalul proiectului: „Noi suntem viitorul! Putem face schimbări prin atitudine și voința de a schimba lucrurile!”, „Fii corect dacă vrei să schimbi ceva în țara ta!”, „Doar de noi depinde viitorul, iar acum este momentul să acționăm!”.

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.