DJST Botoșani “Lupta pentru Codrii de Arama” 2013

DJST Botoșani “Lupta pentru Codrii de Arama” 2013

In perioada 7-9 iunie 2013 CLUBUL SPORTIV AIRSOFT BOTOSANI in parteneriat cu DJST Botosani si Primaria Municipiului Botosani organizeaza editia a III-a a evenimentului national de Airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” activitate ce va avea loc in tabara Agafton si imprejurimi.

Editia din acest an de la Botosani reprezinta cel mai important eveniment national de airsoft la care participa peste 250 jucatori reprezentand echipe si cluburi din : Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Piatra-Neamt, Focsani, Bucuresti, Timisoara, Targoviste, etc .

Participantii sunt asteptati  vineri  07.06.2013 fiind gazduiti in tabara Agafton, zi in care vor avea loc activitati de cazare si acomodare urmate de sedinta tehnica privind regulamentul  de joc. Sambata 08.06.2013 intre orele 8.00-19.00 se va desfasura  jocul propriu-zis de airsoft iar incepand cu orele 20.00 va avea loc festivitatea de premiere a participantilor, tombola cu premii, concert live “Odyssey” din Suceava si un concurs de Karaoke.

Airsoftul este un sport modern ce poate fi jucat fie ca simulare a unui conflict militar  fictiv, fie ca hobby recreational de week-end. Spre deosebire de paintball, cu care are cateva elemente comune, airsoftul se bazeaza pe onoarea individuala a jucatorilor, nu pe semne de vopsea lasate pe echipament.  Replicile si echipamentul de airsoft sunt copii fidele ale armelor si echipamentelor folosite de fortele armate sau de catre politie. Cu toate acestea, ele nu pot fi modificate pentru a servi ca arme de foc sau letale.

In momentul de fata, la nivelul judetului Botosani, Clubul SportivAirsoft Botosani, este singurul club sportiv cu ramura de airsoft, asadar singura cale de acces atat pentru incepatori cat si pentru practicantii experimentati de a se informa, pregati si participa la competitii sportive de airsoft, in cadru organizat.

Activitatile desfasurate in prezent de catre membrii Clubului Sportiv Airsoft Botosani constau in  principal in organizarea si arbitrarea meciurilor de Airsoft atat pentru incepatori cat si pentru practicanti avansati. Membrii Clubului Sportiv Airsoft Botosani sunt deasemenea implicati in initierea si instruirea celor care sunt la primul contact cu acest sport si trebuie sa isi insuseasca normele de siguranta aplicate.

In anul 2011 Clubul Sportiv Airsoft Botosani a organizat in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani primul eveniment natioanal de airsoft din zona de nord a Moldovei. Cazarea participantilor s-a facut in complexul taberei “Codrii de Arama” Agafton iar competitia denumita sugestiv[gallery link="file" orderby="rand"]

a avut loc in proximitatea complexului. Primul eveniment a fost un succes, 90 de jucatori reprezentand cluburi de airsoft  din Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Focsani, Baia-Mare, Gura-Humorului si Galati fiind impresionati de calitatea jocului si a organizarii, dovada si review-urile participantilor postate pe forumul www.airsoftromania.com dedicat practicantilor de airsoft din Romania.

Atat reprezentantii presei cat si publicul doritor sunt invitati sambata 8 iunie incepand cu ora 8.00 sa participe la deschiderea evenimentului in incinta taberei din Agafton- baza sportiva .

Va asteptam!

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

I.S.U. Botoșani scoate la concurs patru posturi din sursă externă

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.