Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

Dinamo Bucureşti a învins FC Botoşani, scor 1-0, în etapa a 24-a din Liga 1

FC Botoșani a întâlnit pe Național Arena formația bucureșteană Dinamo în ultima partida din etapa a 24-a a Ligii 1 Orange. Elevii lui Leo Grozavu au pierdut cu 1-0 și și-au luat gândul de la play-off.

Leo a trimis în teren următorii jucători:

Albuţ- B. Unguruşan, R. Tincu, A. Burcă (9` Miron),N. Muşat- G. Vaşvari (cpt.), St. Cucu- M. Roman (61 Herghelegiu), Ol. Moruţan (74 Endrik), L. Buş- B. Kuku.

Partida începe cu ghinion pentru botoșăneni după ce Burcă iese accidentat de pe teren în minutul 9, fiind înlocuit de Miron. Aflată la cârma jocului echipa botoșăneană are prima mare ocazie prin Buș care preia o minge de la Vașvari dar trimite pe lângă poartă. Mihai Roman și Kuku încearcă și ei poarta dar fără rezultat. În minutul 39 Mihai Roman execută o lovitură liberă de la 33 de metri dar portarul dinamovist Penedo respinge în corner. La pauză echipele au intrat la vestiare cu scorul de 0-0 dar cu o dominație clară a elevilor lui Leo Grozavu.

Repriza a doua începe cu o ocazie pentru botoșăneni când Roman șutează din interiorul careului însă Penedo a reținut mingea. Dinamo are o ocazie mare în minutul 62 când Nemec a trecut puțin pe lângă deschiderea scorului. În minutul 69 Dinamo deschide scorul prin Hanca care primește o pasă la marginea careului, intră în careu și șutează la colțul lung. Botoșănenii nu renunță iar în minutul 88 elevii lui Leo au o dublă ocazie de a înscrie, prima prin Laurențiu Buș care șutează din interiorul careului dar Penedo respinge, apoi Kuku trimite în plasa laterală din careul mic.

Meciul se termină cu avantajul minim al dinamoviștilor, iar înfrângerea înregistrată de FC Botoșani a pus capăt speranţelor de a juca în play-off.

Stirea anterioara

Șocant! Fetiţă de 8 ani sfâşiată de câini!

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.