Decizie definitivă. Vezi cât trebuie să plătească Piţurcă pensie alimentară pentru copilul Vicăi

Decizie definitivă. Vezi cât trebuie să plătească Piţurcă pensie alimentară pentru copilul Vicăi

Victor Piţurcă a pierdut definitiv procesul cu fosta sa amantă Vica Blochina, împreună cu care are un băieţel în vârstă de cinci ani. Selecţionerul României trebuie să plătească lunar pensie alimentară în valoare de 9.000 de euro şi 100.000 de euro retroactiv.

Magistraţii au decis definitiv, marţi, ca selecţionerul naţionalei Victor Piţurcă să plătească lunar pensie alimentară în valoare de 9.000 de euro băieţelului pe care îl are cu Vica Blochina. În plus el trebuie să plătească retroactiv 100.000 de euro.

Procesul a durat un an, timp în care, Vica i-a cerut lui Victor Piţurcă să-şi recunoască băieţelul de 5 ani şi să plătească pentru creşterea micuţului. Într-un final aceasta a câştigat lupta cu fostul amant cu care a avut o relație timp de 16 ani.

Piţurcă a susținut în proces că are o familie de întreţinut şi nu are bani şi pentru Edan, băieţelul Vicăi. Magistraţii nu s-au lăsat înduplecaţi şi au hotărât definitiv ca antrenorul naţionalei să-i plătească fostei amante pensia alimentară până când băieţelul lor va împlini 18 ani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai: Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.