Cutremur la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare a rămas fără conducere

Cutremur la Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare a rămas fără conducere

Constantin Anghelache și Daniel Stanciu au decis, astăzi, să-și rezilieze contractele cu echipa Dinamo, după o discuție în contradictoriu avută cu Ionuț Negoiă. Anghelache era consilierul patronului „roș-albilor”, iar Stanciu ocupa funcția de manager general.

„FC Dinamo anunţă că a încetat raporturile contractuale cu domnii Constantin Anghelache şi Daniel Stanciu. Le mulţumim pentru ceea ce au făcut la club”, a spus Dorin Irimia, purtătorul de cuvânt al clubului din Ștefan cel Mare, pentru gsp.ro.

Ionuț Negoiță vrea să-l aducă în „Groapă” pe Dinu Gheorghe, cunoscut pentru simpatia pe care o are pentru Dinamo, încă din tinerețe. „Vamă” a mai fost președinte la Rapid, FC Brașov și Astra Giurgiu. Sursa: evz.ro

Stirea anterioara

Marea Tragere la Sorți pentru Tombola de 1 Mai la Uvertura Mall

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.