Cupa României: Meci de cupă jucat astăzi la Bucecea

Cupa României: Meci de cupă jucat astăzi la Bucecea

Bucecea este gazda ultimului sfert de finală a Cupei României - faza judeţeană, contrar informaţiilor primite anterior precum acest meci va fi găzduit de oraşul Dorohoi. Meciul se va disputa duminică, 27 mai, la Bucecea, începând cu ora 17:00.

În acest sfert al Cupei României - faza judeţeană se vor întâlni AS Microbuzul Botoşani şi CS Darabani. Deşi sfertul de finală trebuia jucat până la această dată, cei de la CS Darabani au întârziat la data când fusese programat, iar Microbuzul a câştigat iniţial la masa verde.

După ce oficialii echipei din Darabani au adus toate actele necesare prin care au demonstrat că au avut probleme cu microbuzul pe drum şi au întârziat la meciul cu liderul Ligii a IV-a, Comisia de Disciplină din cadrul AJF, a luat joi hotărârea ca sfertul de finală să fie rejucat duminică la Dorohoi, însă locaţia a fost schimbată, meciu rejucându-se la Bucecea.

Meciul va fi arbitrat de către Brânză Dumitru, Creţu Radu Valentin şi Vornicu Adrian, iar ca observator va fi Honciuc Tiberiu.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.