CUPA ROMÂNIEI: FCM Dorohoi întâlnește astăzi pe Luceafărul Mihai Eminescu

CUPA ROMÂNIEI: FCM Dorohoi întâlnește astăzi pe Luceafărul Mihai Eminescu

FCM Dorohoi şi Luceafărul Mihai Eminescu luptă pentru un loc în turul trei al Cupei României. Cele două echipe se vor întâlni astăzi, de la ora 17:30, pe terenul din Ipoteşti. 

Partida va fi arbitrată de o brigadă exclusiv botoşăneană, cu Denis Creţu la centru, ajutat la cele două tuşe de Radu Creţu şi Mihăiţă Noroc. "Luceferii" s-au calificat în această fază a competiţiei după ce au eliminat pe CSM Paşcani, în timp ce FCM Dorohoi intră direct în turul secund al Cupei, astfel că pentru echipa lui Vespazian Colban este primul meci oficial al noului sezon.

Obiectivul dorohoienilor este un parcurs cât mai lung în competiţie, aceştia sperând la o confruntare cu FC Botoşani. Aceeaşi ţintă o au şi cei din Mihai Eminescu, care sunt încrezători în şansele lor. Ambele echipe au loturile valide, unica absenţă notabilă fiind în tabăra luceferilor. Sursa monitorulbt.ro

 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Atenție! Nova Apaserv va restricționa furnizarea apei din cauza unei avarii produse la Leorda. Vezi detalii!

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.