Cupa Napoca Sport Horse câștigată de Cai de Vis din Botoșani

Cupa Napoca Sport Horse câștigată de Cai de Vis din Botoșani

Centrul Cai de Vis din Botosani a castigat duminica, 9 septembrie 2012, Cupa Napoca Sport Horse la concursul de echitatie de la Silistea.

Prima editie a competitiei a avut loc in week-end-ul 7-9 septembrie la 15 km de Cluj-Napoca, in manejul de la Silistea. In cadrul evenimentului au concurat 25 de sportivi cu 40 de cai de la 14 cluburi din intreaga tara, care s-au intrecut in 6 probe de sarituri peste obstacole intre 90 si 120 cm. Cei aproximativ 1.000 de spectatori au putut urmari totodata si demonstratii de dresaj, atat de cai, cat si de caini.

„A fost prima editie de concurs la Cluj, care este oficial sub emblema FER - Federatia Ecvestra Romana. Moldovenii de la Cai de Vis au reusit sa se impuna cu 2 locuri 2 si un loc 3, dar pe clasamentul general au reusit sa ia Cupa, totalizand cel mai bun punctaj dintre toate echipele. A fost un concurs dificil in care caii concurenti valorau si pana la 50.000 de euro, insa noi am reusit sa ne impunem cu foarte multa munca, ambitie si incarcatura energetica a locului de unde ne tragem. Pentru ca e si prima competitie oficiala la care participam, speram sa nu fie doar un fel de noroc al incepatorului. Pentru sezonul viitor ne propunem sa ne gasim colaboratori seriosi si sa putem merge constant la astfel de competitii”, declara Vlad Iftime, fondatorul centrului de echitatie Cai de Vis din Botosani.

Centrul Cai de Vis a participat la competitie cu sportivul Danut Tescu, care a castigat locul 1 alaturi de doi dintre cei mai iubiti cai de la mosie: Seic, pursange arab, si Letitia, cal de sport romanesc.

Pe locul 2 s-a clasat Teodor Panca de la Clubul Napoca Sport Horse, iar locul 3 a fost castigat tot de un moldovean, Ionut Leonte de la Clubul Romsilva Targu Neamt. Toti castigatorii au fost felicitati si premiati duminica de catre omul de afaceri Arpad Paszkany si de catre Horea Uioreanu, presedintele Consiliului Judetean Cluj-Napoca.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Operatorii de transport în atenţia ANAF! Datele obligatorii de trimis în sistemul RO e-Transport

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.