Cristiana Frumuz a urcat din nou pe podium la Campionatul Naţional de seniori

Cristiana Frumuz a urcat din nou pe podium la Campionatul Naţional de seniori

Atleta Cristiana Frumuz a urcat din nou pe podium la Campionatul Naţional de seniori. Ea a reuşit să cucerească medalia de argint în proba de 5000 de metri fiind învinsă doar de Roxana Birca cea care va reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Londra.

În urma acestui rezultat, Cristiana Frumuz va concura la Campionatul Balcanic de atletism ce se va desfăşura în perioada 21-22 iulie în Turcia.

Tot la Campionatul Naţional de atletism, un alt botoşănean a reuşit să urce pe podium. Alexandru Corneschi a cucerit medalia de bronz în proba de 3000 de metri obstacole. Marea problemă a atleţilor botoşăneni o reprezintă lipsa condiţiilor de pregătire. Pe pista stadionului Municipal au acces rar şi atunci nu se pot antrena în condiţii normale.

“Săptămâna trecută am făcut un antrenament pe stadion şi am fost batjocoriţi de un muncitor care uda terenul. Striga la noi "mari atleţi". Foarte urât şi dezamagitor”, a spus Cristiana Frumuz.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.