Cristi Pustai despre meciul de sâmbătă seară: „Ceea ce s-a întâmplat la Tg. Mureş nu este chiar o surpriză”

Cristi Pustai despre meciul de sâmbătă seară: „Ceea ce s-a întâmplat la Tg. Mureş nu este chiar o surpriză”

FC Botoşani va întâlni sâmbătă seară pe ASA Tg. Mureş, o echipă care şi-a demis în această săptămână antrenorul. Cristi Pustai, antrenorul principal al FC Botoşani, a antrenat la Tg. Mureş şi spune că nu este surprins de plecarea lui Grigoraş după doar două etape.

„Ceea ce s-a întâmplat la Tg. Mureş nu este chiar o surpriză. Ne-am învăţat cu procedeurile de genul acesta. Nu cred că putem vorbi de avantaj sau dezavantaj. Orice decizie poate avea lucruri bune pe termen scurt. E problema lor cu îşi gândesc strategia.

E vorba de un meci pe care ei vor să-l câştige. Este un sezon în care au fost o singură dată, în afara acestui play-off. Dacă nu îşi ating obiectivul, va fi un eşec soldat pe final. Este ultimul meci din sezonul regulat, un meci care ar putea să decidă a şasea componentă a play-off-ului. Pentru noi este un meci în care se pun în joc puncte ce se vor înjumătăţi. Este important să facem cât mai multe. Ne dorim să facem punct sau puncte ca să scăpăm de cifra 13 din play-out. Dacă s-ar fi putut să rămânem de la locul opt în jos, era mai bine. ASA Tg. Mureş şi Iaşi au acumulat puncte destule dar oricare dintre ele vin cu punctele înjumătăţite, probabil nu au gânduri de retrogradare. Începe practic un nou campionat.

Nu este este un meci deosebit. Deja am trei echipe. E un meci ca oricare altul. E drept că mă leagă de Tg. Mureş, nouă etape. A fost o perioadă destul de frumoasă. În momentul în care m-am dus aveau obiectiv evitarea retrogradării şi după un parcurs bun s-a schimbat în cupe europene şi chiar se putea câştiga campionatul, la ce echipă era. Şi anul acesta au mers destul de bine dar dacă pierzi două-trei meciuri…”, a declarat Cristi Pustai în conferința din 25 debruarie 2016, potrivit site-ului oficial al echipei FC Botoșani.

Stirea anterioara

Toţi românii vor primi asta acasă peste câteva zile. Toţi trebuie să plătim

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.