Cristi Popovici: „Vom încerca să obținem un rezultat mai bun cu Astra Giurgiu”

Cristi Popovici: „Vom încerca să obținem un rezultat mai bun cu Astra Giurgiu”

Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani a declarat că Astra Giurgiu are prima şansă în confruntarea de duminică de la ora 18:30 din cadrul etapei a XV-a a Ligii I într-un joc care va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

„Este clar că vom întâlni o echipă puternică care se bate cu Steaua şi Petrolul la câştigarea titlului de campioană. Pentru noi este din nou un prilej de a ne măsura forţele cu o echipă tare, iar elevii mei au şansa să capete experienţă. Nu în ultimul rând vom încerca să obţinem un rezultat bun pentru că eu cred că îi putem spuprinde prin devotamentul pe care îl vom avea şi prin atitudinea pe care le-o voi cere jucătorilor să o aibă pe teren.  E clar că valoric Astra e peste noi şi au jucători foarte buni. Sper ca echipă însă să arătăm la fel de bine ca ei. Chiar dacă intenţionez să schimb sistemul nu pot să v-o spun vouă pentru că ar însemna să-i spun acest lucru antrenorului Astrei. Nu exculd nimic. Lipsesc mai mulţi, dar lotul este format din 24 de jucători şi aştept ca cei care vor intra, chiar dacă au evoluat mai puţin, să ne arate că nu ne-am bazat degeaba pe ei în momentul în care am decis să facă parte din lotul FC Botoşani.”, a declarat Cristian Popovici, antrenorul principal al FC Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.