Cornel Şfaiţer: „Nu ne putem permite să dăm 5000-6000 de euro lunar unui jucător”

Cornel Şfaiţer: „Nu ne putem permite să dăm 5000-6000 de euro lunar unui jucător”

Preşedintele clubului FC Botoşani susţine că transferurile din această vară s-au făcut în funcţie de bugetul avut la dispoziţie. Oficialul botoşănean spune că a avut discuţii şi cu jucători foarte cunoscuţi dar pretenţiile financiare ale acestora erau prea mari.

Nu am avut buget de transferuri. De asemenea, nu ne putem permite să dăm 5000-6000 de euro lunar unui jucător. Am preferat să îl readucem pe Tincu. A mai venit Ghinga de la Sportul Studenţesc. Sperăm şi în revenirea lui Ionuţ Matei. E posibil să mai transferăm. Îmi mai doresc un atacant. Am discutat şi cu antrenorul Cristi Popovici şi mi-a spus că mai are nevoie de un atacant. Am făcut două liste cu jucători. O listă cu jucători pe care i-ar dori orice antrenor şi o listă cu jucători de categoria a doua. Pe prima listă erau jucători precum Marinescu, Herea, Roman. Am făcut o analiză şi am considerat că nu putem aduce asemenea jucători la Botoşani. Sunt mulţi impresari care sună. Un impresar l-a propus pe Sergiu Homei care a fost la Dinamo şi Iaşi”, a spus Cornel Şfaiţer citat de btonline. Acesta mizează pe o creştere în valoare a jucătorilor din sezonul trecut care au demonstrat că au calităţi în meciurile din Cupa României.

Am încredere în jucătorii care au reuşit promovarea. I-am văzut în meciurile cu Vaslui şi CFR Cluj când au jucat foarte bine. Trebuie să avem încredere în ei. În momentul în care eşti pregătiti fizic şi disciplinat tactic poţi face faţă în liga I. Sunt multe echipe care oferă contracte mici. Cu excepţia a trei-patru echipe, celelalte au micşorat plafonul salarial. Trebuie să fim conştienţi cu toţii că la liga I au fost salarii exagerate. Trebuie să avem nişte salarii reale”, a mai spus preşedintele clubului FC Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Clienţii unei mari bănci din România, vizați de o nouă metodă de fraudă. Mesajul alarmant al băncii: „Nu suntem noi. Nu cerem astfel de informații”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.