Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Cornel Șfaițer: „Echipa va ieşi din situaţia actuală”

Cornel Șfaițer: „Echipa va ieşi din situaţia actuală”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Președintele FC Botoșani Cornel Șfaițer a declarat la finalul partidei cu Dinamo ca echipa locală atât poate la ora actuală dar că din retur vor arăta altfel.

„Cel mai important este că nu am pierdut. Am sperat mult. Suferim în compartimentul defensiv. Din păcate, suferim în continuare în defensivă, am tot avut ghinion. Probabil dacă nu se accidenta Cordoş nu mai luam gol, aveam mai multă forţă la mijloc şi cred că altul era rezultatul. Atât am putut la momentul ăsta. Sunt sigur că vom arăta altfel în returul campionatului. Echipa va ieşi din situaţia actuală. Ştim foarte bine unde am greşit în acest sezon. Poate vom scăpa şi de ghinioane. Am rămas doar în Cupa României, unde avem meci greu cu Mioveni. Stăm prost din punct de vedere numeric. Dar ştim ce avem de făcut, aşteptăm pauza”, a precizat Cornel Şfaiţer.
Preşedintele clubului FC Botoşani  susţine că în zilele următoare se va lua o decizie în privinţa noului antrenor principal.

„O să vorbesc cu Mugur, e posibil ca tot el să meargă la Mioveni. Nu ne-am grăbit la plecarea lui Leo Grozavu, nu ne-am grăbit nici la numirea unui nou antrenor. Am avut multe contacte, am primit multe telefoane. Am încercat să nu discutăm despre acest lucru, să nu ne grăbim. Vrem ca noul antrenor să aibă continuitate două-trei sezoane. FC Botoşani e un club interesant, pentru că sunt mulţi antrenori care îşi doresc să lucreze două-trei sezoane, ceea ce s-a întâmplat la Botoşani. Vă spun foarte sincer, sunt mulţi antrenori care vor la noi. Sunt sigur că cel care va veni va sta mult timp la Botoşani”, a spus Sfaiţer, la conferinţa de presă de la finalul partidei.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani